Of je nu geld wilt lenen voor zakelijk vastgoed of geld wilt investeren in zakelijke hypotheken, bij Bufr ben je op het juiste adres. In NextGeneration Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed brengt Bufr ondernemers en investeerders samen. Bufr start waar banken stoppen als het aankomt op vastgoed financiering. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Bufr om meer te weten te komen over de manier van werken en hoe jij je hierbij aan kunt sluiten.

 

Geld lenen

Als je zelf beschikt over een bedrijfspand en opzoek bent naar financiering van dit bedrijfs- of beleggingspand, dan kun je hier dus voor terecht bij Bufr. In vijf simpele stappen kan Bufr je helpen om een hypothecaire lening snel, persoonlijk en transparant online te regelen. De basis hiervoor ligt bij het uitvoeren van een quickscan waarin meer inzicht wordt gegeven in de mogelijkheden die er voor jou liggen. Je wordt door Bufr voorzien van persoonlijk advies door financieel adviseurs en dit zal dus volledig betrekking hebben op jouw persoonlijke situatie. Zo kan het beste advies gegeven worden en blijft hopelijk het vertrouwen richting Bufr hoog. Commercieel vastgoed financieren is dus een van de redenen waarvoor je bij Bufr kunt aankloppen.

 

Geld investeren

Je kunt bij Bufr dus terecht voor een investeringshypotheek, maar daarnaast kun je ook deelnemen aan het proces door zelf te willen investeren in bedrijfs- of beleggingspand van een ander. Ook deze manier is gemakkelijk binnen vijf stappen geregeld. Door zelf een aantal dingen in te vullen die zien op jouw wensen, kan er rechtstreeks gezocht worden naar interessante mogelijkheden die bij jou passen. Je kunt dit alles gemakkelijk online doorgeven, maar ook fysiek in gesprek met de mensen van Bufr als dit beter voor jou werkt. Mocht je een beeld willen krijgen over het aanbod wat Bufr kent, dan kun je hiervoor een kijkje nemen op de website om inzicht te krijgen in het huidige aanbod te kunnen bekijken.

 

Voordelen van Bufr

Als je je bij Bufr aansluit, ben je voorzien van een aantal prettige zekerheden. Zo heb je het eerste recht van hypotheek op het door jou gefinancierde object. Op het moment dat de lener niet voldoet aan zijn verplichtingen, heb jij de mogelijkheid om het eerste recht van hypotheek in te roepen. Ook wordt de financieringsaanvraag wordt uitgewerkt door een adviseur van Bufr, is het object verzekerd en ook alle andere documenten worden door Bufr opgesteld. Doordat je op verschillende plekken hulp krijgt, wordt niet alles bij jou persoonlijk neergelegd waardoor je hier niet alle stress over hoeft te krijgen. Professionals kijken en werken met je mee waar nodig om je ervan te verzekeren dat je aan de slag gaat met iets wat het beste bij jou past om er op die manier nog meer voordelen uit te kunnen halen.