Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar twijfel je tussen kopen of leasen? Dan is het nu het perfecte moment om te starten met leasen. Waarom? Dat leggen we je graag uit in deze blog.

Onderhoudskosten en flexibiliteit

Leasen wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet zonder reden. Het biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Zo hoef je bijvoorbeeld geen grote investering te doen en heb je geen zorgen over onderhoudskosten. Daarnaast is het leasen van een auto ook nog eens erg flexibel. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de auto wilt leasen en welke extra opties je wilt toevoegen. Dit maakt het leasen van een auto een stuk aantrekkelijker dan het kopen van een auto.

Dutchlease: dé specialist in leasen

Als je besluit om te gaan leasen, is het belangrijk om een betrouwbare leasemaatschappij te kiezen. En daar komt Dutchlease om de hoek kijken. Dutchlease is dé specialist op het gebied van leasen en biedt verschillende leasevormen aan, waaronder ook tweedehands lease. Dit is een goede optie als je op zoek bent naar een voordelige leaseauto. Bij Dutchlease kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands leaseauto's van diverse merken en modellen. Zo is er altijd wel een auto die bij jouw wensen en budget past.

Waarom nu starten met leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom het nu een goed moment is om te starten met leasen. Allereerst is het aanbod van leaseauto's momenteel erg groot. Dit betekent dat er veel keuze is en je dus een auto kunt vinden die perfect bij jou past. Daarnaast zijn de leaseprijzen momenteel erg gunstig. Door de concurrentie tussen leasemaatschappijen zijn de prijzen lager dan ooit. Dit maakt het leasen van een auto extra aantrekkelijk.

Een ander voordeel van nu starten met leasen is dat je kunt profiteren van de lage bijtelling voor elektrische auto's. Deze bijtelling is momenteel slechts 8%, wat betekent dat je veel geld kunt besparen op je maandelijkse kosten. Ook is het goed om te weten dat de overheid van plan is om de bijtelling voor elektrische auto's in de toekomst te verhogen. Door nu te starten met leasen, kun je dus nog profiteren van deze lage bijtelling.

Maak de overstap naar leasen

Kortom, er zijn genoeg redenen om nu te starten met leasen. Of je nu kiest voor een nieuwe of tweedehands leaseauto, bij Dutchlease ben je aan het juiste adres. Met hun expertise en ruime aanbod aan leaseauto's zorgen zij ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Dus waar wacht je nog op? Maak de overstap naar leasen en geniet van alle voordelen die het met zich meebrengt.